Zaposlimo učitelja vožnje B kategorije !
Vsi zainteresirani pošljite vlogo na:
alenka.mazzoni@gmail.comVarnost je naš moto

Smo avtošola, ki že vrsto let uspešno izobražujemo in izpopolnjujemo kandidate iz cestnoprometnih predpisov in praktične vožnje. Poučujemo kategorije H, A1, A, B, C in E kategorije.

Velika in skrbna izbira varnih in sodobnih vozil ter odlična ekipa strokovno usposobljenih inštruktorjev sta razlog za zaupanje in uspešno delovanje avtošole. Naš osnovni moto je, da učimo kakovostno in intezivno, ter da so pri nas usposobljeni kandidati kasneje kos najzahtevnejšim prometnim situacijam, ter da kasneje naši vozniki prometne nezgode preprečujejo in ne povzročajo.

Varna vožnja

Učitelji se bomo potrudili, da boste postali VAREN VOZNIK
Tako kot vse stvari v življenju se tudi vožnje in obvladovanja vozila naučimo.
Vprašanje pa je, ali se naučimo zadosti glede same vožnje, odzivanja vozila v različnih vremenskih razmerah, fizikalnih zakonitostih, ki vplivajo na vozilo in na potnike v vozilu med vožnjo, še posebej, ker pomanjkljivo znanje v prometu in na cesti lahko pripelje do najhujših posledic.

Nasvet našim kandidatom

• Pred vsako uro vožnje si vzemite čas za koncentracijo! Pomislite, na kaj morate biti danes še posebaj pozorni. Bodite osredotočeni le in samo na vožnjo.

• Poskrbite tudi za svoje finance, saj bi bilo škoda, da bi morali učenje prekiniti za daljše obdobje, ker vam je zmanjkalo denarja za nakup novih ur.

• Že prej začnite opazovati dogajanje v prometu. Zamislite si različne položaje v katerih se lahko znajdejo udeleženci v prometu (psihološka priprava).

• Z inštruktorjem navežite pristen stik. Sprašujte ga / jo o vsem kar vas zanima v zvezi z vožnjo - sodelujte z njim, saj bo vaše učenje tako potekali hitreje in predvsem bolj gladko.Poskrbite torej, da bo komunikacija dvosmerna!

• V kolikor se vam zdi, da se z inštruktorjem ne moreta ujeti naj vam ne bo nerodno prositi za drugega - v dobri avtošoli bodo to zlahka razumeli in vam ustregli.

• Mednarodna študija prometnih strokovnjakov je pokazala, da vozniki "dozorijo" šele po 30.000 - 50.000 km vožnje. Do konca učnega programa v avtošoli pa večina ne prevozi niti 1.000 km!

• Nikar torej ne pričakujte, da bo vsega konec, ko boste v roke dobili vozniško dovoljenje. Prvi meseci samostojne vožnje (brez inštruktorja) so pogosto zelo stresni. Za večjo samostojnost in samozavest naredite največ, ko izbirate dobro avtošolo. Naj vam pri tem ne bodo glavno vodilo cene. Pomembna je kakovost programa.